Бар

Барът предлага богат асортимент от наливни и бутилирани бири. За да можем да осигурим постоянен интерес към закачените наливни бири, на крановете се закачат различни стилове бира от разнообразни пивоварни. Единствената постоянна бира е  лагерното „Живо пиво“ на пивоварна „Пети океан“, която се сипва директно от съда за доферментация, разположен пред бара. В предлаганият асортимент, освен бирата са включени и селектирани спиртни аперитивни напитки, ядки, сухи мезета и безалкохолни напитки.

Мястото е с капацитет от 35 човека, което го прави подходящо за частни партита. Оборудвано е с четири ТВ приемника, за да могат да се следят всички интересни спортни събития едновременно.

При желание за резервация, можете да се свържете с нас на посочените телефони.

Внос и дистрибуция

От 2022-а година дейността на дружеството се разширява. Набавихме си всичко нужно за съхранение на големи количества бира и стартирахме дейността по дистрибуция към корпоративни клиенти (заведение и магазини).  Работим с почти всички български пивоварни, като също така осъществяваме собствен внос от чуждестранни пивоварни.

При интерес, свържете се с нас на посочените телефони или имейл и ще получите нашата актуална ценова листа.

Stavri-Drunk

Участия на частни мероприятия и фестивали

Разполагаме с мобилна машина с два крана, подходяща за частни събития и мобилна инсталация със шест крана с капацитет, подходящ за големи събития и фестивали. Оборудването се отдава под наем с доставка на наши бири.

Ако имате желание да разнообразите вашето събитие или празник с различна, качествена бира, можете да се свържете с нас на посочените телефони.